Dansende indianer

Jeg har altid været fascineret af indianer og deres livsstil. Som barn når vi så cowboy og indianerfilm, var der ingen tvivl om hvem jeg holdte med. Som voksen har jeg mødt en Blackfoot indianer fra Canada, som kommer til Danmark et par gange om året og laver pibecermonier og svedehytter. Det har jeg haft virkelig meget glæde af, da det topper de gruppe meditationer jeg normalt sidder i. Svedehytten er et rituelt project der tager det meste af en dag og der findes rigtig mange fordomme omkring det. Det er ikke i orden at tage billeder omkring en svedehytte, så derfor beskrives det altid kun med ord, selvom jeg som visuel kommunikator ville elske at lave billeder at bålet, hytten, piberne og alt det magiske der sker.  Men istedet giver jeg dig en glad dansende indianer der er rimelig up-beat og up ti date eller skal vi sige helt nede med trenden:  skru op for en vild indianer, The Supa Man 😉

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment