Bæredygtig dele økonomisk butik med højt til loftet

Efter 18 måneders svær sygdom hvor jeg ikke kunne holde mig vågen mere end få timer om dagen var det fantastisk at min veninde pressede mig til at se på et lejemål jeg var blevet anbefalet.

Jeg var lige kommet fra røngten på Hvidovre hospital med en skulder der var rykket af led og orkede ærlig talt ikke. Havde stadig store problemer med at holde mig vågen men kørte nu alligevel forbi Møntergade. Her viser det sig at 2 andre piger har kigget på samme lejemål og jeg fik afvide at de ville handle med nogle bæredygtige produkter. Hmmm, tænkte jeg…dem må jeg kende. Jeg har den der har været på markedet længst tid, når det handler om bæredygtig livsstil og ja det viste sig da også at det var nogen jeg kendte. Begge piger har hver deres brand og web og ville gå sammen og havde en 3. i tankerne, men hun åbnede i mellemtiden en coffee shop nordpå. Vi snakkede over telefon og blev enige om at mødes ugen efter.  Lørdag aften var jeg til Hella Joofs sommerfest og mødte Alexandra og dér fik vi snakket os varme på ideen om at gå sammen.

Ugen efter mødtes vi med Pernille fra Nomad Living og vi blev hurtig enige om at vi behøvede flere kvardratmetre end den butik i Møntergade. Den skulle ligge i indre København altså i Kbh K. Jagten på det helt rigtige lejemål gik igang, vi følte hinanden af med nogle workshops og stiftede et selskab og navnet blev Fair Nomad Society taget ud fra hver af vores brandnavne, My Fair Shop, Nomad Living og Naked Society. Maj Henriques lavede vores logo og vi gik ind i forhandling om et lejemål i St. Kongensgade, det skulle nu vise sig at vi hurtigt flyttede forhandlingerne til et andet og bedre lejemål skråt overfor, kun 5 butikker fra Marmorkirken. Det var nu blevet November og vi overtog lejemålet i Marts 2017 og åbnede dørene til butikken i April måned.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment