Justin Bieber screeming manic

Da min “svigersøn” kom til Danmark for at spille var det i Horsens og vi fik ikke billetter. Min datter der dengang var 12 år gik nærmest i sorg og det var ubærligt at se på. De fleste af hendes veninder havde været med deres forældre i Jylland for at høre og se ham. Jeg havde selv lige mødt Dalai Lama for anden gang og han er det eneste menneske i verden (måske lige bortset fra Nelson Mandela) som jeg kan blive helt mundlam og starstruck overfor. Jeg har selv været den vildeste koncert rytter og ikke stået tilbage for Roskilde Festivaler, har også været en del backstage og rejst rundt med Depeche Mode da de var “the shit” i 80´erne. Så jeg kan udemærket sætte mig ind i min datters sorg. Så resolut fandt jeg Justin Biebers tourplan og fik billetter til Milano. Afsted med os to tøser på den mest forrygende forlængede weekend. Nu kommer svigersønnen igen til Danmark, men har imellemtiden fået så fine fornemmelser at han er checket ind på Hotel Sct Petri, aii helt ærlig, Jeg står klar med højt belagt smørebrød, frikadeller og rødgrød med fløde, da “lillepus” da skal fedes lidt op med danske retter???

Til alle Jer der er så heldige at få Jeres livs oplevelse i Parken i København i morgen, så kommer i til at høre en ung mand, styre rundt med salen, være sympatisk, proffessionel, musikalsk, pisselækker (set med 14 årige øjne) og bare alle penge værd. Husk ørepropper, for gud og tinitussens skyld. Hør her hvorfor: Og bed så iøvrigt JB om at komme lige hjem.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment