FairStyles nu også med billedebank

Mit lille visuelle kommunikationsbureau FairStyles er rigtig tæt på at barsle med en billedebank. Den har været rimelig længe undervejs. Først skulle jeg bestemme mig for hvad den skulle kunne og jeg går meget op i at den skal være overskuelig, nem at navigere i, vantittig lækker i design og max tre click, før brugeren skal være nået frem til formålet med det hele. Dermed skulle det formidles til et par fyre, der taler i koder som backdrop, tweets, sweaks, post osv. Godt nok er jeg ikke helt tabt mht. sociale medier, meeen jeg fattede bjælde. Dog har vi nu sammen fået speciel designet et billedebank, så alle medier via et login kan downloade alle de bæredygtige historier og produkter og sprede budskabet. Jeg er vaskeægte stolt af vores billedebank…. jeg skal nok sige til når den launches…sånnen for real;-) Se et sneak peak her.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment