Det du ikke så i- Go Morgen Danmark

I mandags var jeg i Go Morgen Danmark (se klippet her:) og tale om hvad man tager på til en hjemme-date, en bar-date og en middags-date.  Det er jo mange ting man skal ligge vægt på, dog må det vigtigeste være at være åben, rummelig og med et glimt i øjet. Det er som bekendt svært at elske en anden før man elsker sig selv. Og det kræver overskud at date og meget starter hos een selv. Jeg er nu også af den opfattelse at hvis du har ryddet op i dit eget tempel og hviler i dig selv, så er du også mere åben og modtagelig for hvad livet byder på. Nå nok om det…til alle Jer lækre dating glade kvinder…..her skal du se lidt af det tøj, som jeg på mine 3 minutters taletid ikke fik snakket om.

Ps: Jeg tror meget på kemi og fornemmelse ved første møde. Jeg er single, så jeg da overvejet at kaste mig ind i manegen…..! Hvad jeg tager på…mit allerbedste glade JEG, selvfølgelig! Det handler jo langt mere god kemi og om det svinger, end om hvad jeg har på. Men jeg ville helt sikkert lægge stor vægt på at jeg føler mig tilpas i tøjet, og at det afspejler den type jeg er.

Hermed priser og telefon numre og links til tøjet fra Go Morgen Danmark:

1 kommentar »

  1. Christa

    17. april 2012 — 18:44

    Du er så sej – elsker at se dig på TV – Frisk og lige ud af posen – Du er bare som du er og det elsker jeg dig for 🙂
    Skøn Style Butler bluse – I like I like 🙂 Håber du kommer mere og mere i TV ;O) Knus C

Leave a comment