Ballerina tid……jubiii forår!

Jeg har måttet erkande at jeg bare ikke når noget i nærheden af shopping af den lækre slags. Jeg har lige været i London med mine 3 teenager piger og var bl.a. i Topshop i små 4 timer…dog fik jeg købt forsvindende lidt til mig selv, en bog, lidt gaver og noget øko beauty. Selvom jeg pisker rundt og henter superlækre styling sager til mine kunder og til modereportager, så ender jeg bare tilbage i mit eget skod kluns…. Hvor bliver tiden af ? Lidt af skylden er nok at jeg vælger at bruge en del tid med mine 4 skønlinger og så har jeg startet et nyt kommunikationsbureau op, som kun tager sig af alle de idealistiske historier som fashion business normalt ikke gider at skrive om… jeg skal nok fortælle meget mere om Fairstyles ved en senere lejlighed. Tilbage til at 24 t i døgnet bare ikke er nok, hvis man vil være med  og samtidig være lidt smart. Da jeg var i Go Morgen Danmark for en måneds tid siden og fortalte om hvor mange hamrende smarte sko man kan få og hvor, hvis man bruger over str. 41 (og over 45 for mænd) Dér fandt jeg frem til smalllarge.com hvor jeg i nattens mulm og mørke kunne bestille den skønneste ballerina med guldnitter fra det brazilianske mærke Miezko, lige efter min smag, direkte til min postkasse dagen efter. Tænk at jeg er blevet netshopping typen…. ohhh yeah. Da jeg skrev om min begejstring til Smallarge, fortalte de at de gerne vil give alle Jer læsere 10 % ved køb, koden er charli. Vi ses i ballerina-land 😉

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment