Nelson Mandelas armbånd til fordel for aids/HIV ramte

Jeg er så stolt af at være en del at Nelson Mandela Bangles 46664 projectet. Jeg har stået for kreativ ledelse på alle optageserne af de danske ambassadørere. Vi har igennem lang tid fotograferet diverse kendte med hjertet på rette sted og et ønske om at hjælpe HIV og aids ramte familier i syd Afrika. Nelson Mandela sad i fængsel i 27 år med cellenummeret; 46664, derfra hedder kampagnen Bangles 46664, læs mere her.

I Danmark kan man købe armbåndene i Reeslev i Bredgade eller over nettet, bestil her: Det er den cooleste gave man kan give synes jeg, konfirmanter af begge køn, alle aldre og typer kan bære dette smukke armbånd, som bare bliver smukkere desto mere det bliver slidt. Jeg fortæller her i Go Morgen Danmark hvor super fedt det er at vise sin sociale ansvarlighed med dette armbånd og få samtalen igang hvis man f.eks skal på date. Jeg har selv den model i oxyderet kobber, som nu er så slidt at det kun er 46664 tallene der stadig er sorte, men det ser altså mega cool ud.

5 Comments »

 1. Stella Dea

  23. april 2012 — 12:20

  Godt formål. Hvor kan man købe armbåndet? Ku også være en fin gave idé. Nå men altså. Nu bruger jeg lige denne spalte plads til, at fortælle dig, at jeg i 50 års gave fik endnu en rejse til Indien af min mand. En rejse jeg selv skal designe. Det bliver nok i februar 13. Regner med Kerala. Lidt strand, noget dyrepark, theplantage, måske som start et par døgn i Mombay. Har du gode går, tip og erfaringer du vil dele med mig? Her eller pr mail: englegaarden@hotmail.com

 2. Charline Skovgaard

  2. maj 2012 — 14:01

  Hej Stella
  Tillykke med din store dag.
  Jeg vil meget gerne hjælpe dig med fif og facts vedr. Kerala…det er et helt fortryllende sted. Til at starte med vil jeg anbefale dig at købe selve flyturen hos Gracetours.dk, som er Kerala expert. Jeg har besøgt Ourland, Backwaters, Dr. Unni/Ayeveda, Vanilla County osv. Spørg endelig:-)

 3. Stella Dea

  4. maj 2012 — 16:05

  Foreløbig tak. Jeg har selv nogle idéer, men vil nu gå ind og se på dine foreslag, så ser jeg på det. Tak, jeg spørger hvis der er mere. Håber at løbe ind i dig en dag. Ved vi begge kommer i Mayol af og til. Du har sikkert meget at fortælle fra dine ture i Indien.

 4. Charline Skovgaard

  4. maj 2012 — 17:08

  Ula la, Mayol…min favorit butik….har du dset de nye one-piece heldragter…jeg skal så meget ind og have en i army 😉
  Mange knus Charli

 5. Stella Dea

  5. maj 2012 — 19:46

  Jeps, har set dem på FB og skal snart ind og se dem live og vel også prøve.

Leave a comment