Backstage til beauty optagelse

Vi har lejet en location, et privat hjem i Gentofte fordi alle billederne vi skal have i kassen skal skildre et alm. liv for en kvinde i alderen over 30. Vi laver nemlig beauty optagelser til Plasier kampagnen. Vi var på location i 2 dage  og skød mange forskellige situationer, det fleste måtte gerne illustrere livsglæde, vitalitet og lys….det sidste blev kunstigt da sneen væltede ned udenfor.  Da alle skud var i kassen spiste vi sushi og afsluttede med manér… dét var noget min assistent Siff, fra Herning kunne lide. Det havde hun aldrig smagt, og som hun sagde -” vi har hverken sushi eller yoga i Herning”.

Når jeg tænker over det….er der virkelig mange i min omgangskreds der holder sig kørende vitalt med yoga og sushi, stakkels de vitale kvinder i Herning 🙂

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment