Topmodellen Moussa Sanogo som gæstemusiker for Aura

Da jeg var pressechef for Stories by Rikkemai lavde vi mange event og andre gøjlerier. Da Rikkemai vandt guldknappen og skulle afholde show i forbindelse med Alt for Damerne. Viste vi lige præcist hvem der gik helt i tråd med vores dna.. hun er enestående, klæder sig som en vaskeægte gøjlerprinsesse, er autentisk, dansk, farverig og helt helt skøn…AURA selvfølgelig. Vi arrangerede showet i Magasins Kong Hans sal og modellerne gik på neonfarvet løber, men det er en helt anden fortælling. Året efter valgte vi at lave en lille intim koncert med Aura i vores showroom på Strøget og for at spicey det hele lidt op inviterede den franske topmodel Moussa Sanogo til at spille med i Auras band…ikke fordi at han er smuk som bare fanden, er topmodel, har 13 søskende, går i costumized Dior suits, er Paul Smiths kampagnemodel…nej sku da fordi han er for fed til at performe lyd, som sin egen edgy afrikanske facon.  Se mere om Moussa Sanogo her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment