Min egen nye hjemmeside

Jeg er igang med at lave en hjemmeside til mit firma Style-s.dk.  I den forbindelse måtte jeg gøre mig mange tanker om hvordan den skal se ud. Og det er jo typisk når jeg rådgiver så mange andre firmaer om deres visuelle udtryk, men når det så kommer til mig selv…er jeg rimelig ude og skide……lige indtil jeg fik mærket efter hvad jeg gerne vil udstråle med min egen hjemmeside. Jeg har altid været meget fascineret af fjer, fugle, farverne, lamellerne og friheden, som fuglene symboliserer. Og hermed samlede jeg billeder jeg allerede havde taget og kunne nu danne mig et overblik over, hvordan jeg gerne vil have at det former sig….skyggebilleder, vandmærke effekt, lameller, frihed, spiritualitet samlet i en stram grafik løsning…det er det jeg har givet videre til über grafikeren Sabine Brandt fra Sistersbrandt og nu venter jeg spændt på hvorledes hun tolker mine små udklip, foto, tegninger osv. Glæder mig til at vise dig resultatet, can´t wait!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment