Blackfoot indianeren på Bryggen

Jeg har været til en del svedehyttesessions med sortfods indianeren, Pablo Russel. Han er et enestående menneske med en energi, en udstråling, en aura, en visdom og en ro som er så sjældent set på de her kanter. Jeg oplevede han første gang for en del år siden i Glassalen, hvor jeg sad på bagerste række i blandt 400 mennesker og Pablo kom ind og talte uafbrudt i flere timer uden at hæve stemmen. Vi sad så mange mennesker helt fortryllet og lyttede intenst og lige DÈR følte jeg at jeg var kommet hjem. Alle de indianske traditioner og levevis er 100% noget jeg kan tilslutte mig. Sidenhen har jeg været til alle de svedehytte arrangementer, der var mulige for mig…både for at få en bid af Pablos visdom, men mest for at finde hjem i mig selv.

 

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment