Turkisk stofmisbrug

Hver gang jeg har været i Tyrkiet har jeg ledt efter de steder de lokale kvinder køber deres multifarvede og mønstrede haremsbuser. De fatter så på ingen måde hvad en øhhh “rig smart europærisk turist” vil med sådanne klæder.

Min veninde Sine tog med med på det lokale marked og så fik jeg syn for sagen. Fandt ud af at bukserne fås i 3 bredder, og vi taler altså seriøst meget stofforbrug i den store model. Til gengæld kan jeg æde så meget jeg har lyst til resten af mit liv og de vil stadig passe. Hmm, maybe not! De har de fineste små blomstermønstre a la Liberty. Jeg slog en god handel af, og hjemtog 10 stk. i forskellige bredder, så er der altid en dejlig gave til mine skønne gøjler veninder, som ligesom jeg styler dem hængende på hoften, et par tanktops, en lille jakke eller cardigan, lange halskæder og ballerinaer eller boots…..sådan rendte jeg rundt de følgende par dage  og det look grinede de ældre koner meget af og de unge så på deres såkaldte bondeklude på en ny og europærisk  måde, og ville gøre kunsten efter.

1 kommentar »

  1. Aliyah

    7. april 2012 — 20:51

    Hehe, de ser rare ud 🙂

Leave a comment