Aura klar parat Berlin….

…Tyskland er totalt vild med Aura, hendes stil, hendes musik, hendes performance og ikke mindst hendes sko. Her har jeg gejlet et par stilletter op, så de ligner eller er en diskokugle. Tårnhøje, pissefrække, totalt gejlede, spejlende og med et par funky kugler…hvor den ene iøvrigt fløj af på scenen da Aura kom til at støde fødderne sammen på scenen…der var det, at det gik op for mig at nok ser det vildt og vovet ud, er næsten umuligt at bære (det er Aura nu ligeglad med) og er mere showpiece end egentlige brugbare.  I højre hjørne kan du skimte et par plateaustøvletter jeg også har speciellavet til hende. Det røde pailletthjrte er en håndlavet hat fra modist Susanne Juul og Wolford er jo verdesmeste i bodystockings og strømper, som Aura bruger i rigelige mængder.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment