Sikke en rejse…..

…der var engang en lille havfrue som levede livet stille og roligt på en sten i Kjøbenhavs havn. Hun havde allerede været udsat for adskillige overgreb og var sikkert glad for at være tilbage på stenen i hel figur….men så kom dagen hvor hun fik det meget udskældte job og skulle rejse helt over til Kina og gøre god figur. Nu kommer hun tilbage og kan holde jul som alle de forgangne år 😉

Ps: Jeg kender flere som rejste til Shanghai for at se til deres lille “Fishlady” som de kalder hende derude på den anden side af jorden. Hun havde det fornøjeligt og blev berømt for sit sarte og lille bitte ydre. En dag tog min ven Tore Munch forbi for at underholde hende lidt, med dans og spas i bassinet. Det kan du se lidt mere om her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment