Hellerup Havn

Hellerup Havn er et fantastisk åndehul, jeg elsker at tage mine unger med derned. Havnen ligger 100 skridt fra Strandvejen, hvor det er nemt at forsyne sig fra Lagkagehuset, Emmery´s eller Brugsen. Så en picnic er meget hurtig inden for rækkevidde, hvis vejret lige pludselig arter sig. Her er den skønneste legeplads for de små, en tennisbane for de heldige medlemmer, en smuk rosenhave ud til vandet og en anden med gamle elmetræer for botanik elskere. Her er sejlklubber, fægteklub og et liv og leben. Idag bød dagen på krappefangst, selvom det er uden for sæsonen (som er i slutningen af sommerferien). Tak en bambuspind og bind et stykke snor på med en klemme for enden. I klemmen sætte et stykke madding (fiskerester eks.) og du skal se krapperne bide på. Det er en simpel og super fantastisk måde at hygge et par timer for børn og barnlige sjæle. God fangst !

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment