Glad i låget :-)

Jeg kan af hele mit hjerte kun anbefale at meditere. Jeg har lært at meditere for mig selv, men det kommer for mig aldrig på højde med at gøre det i en gruppe, hvilket jeg gør minimun hver 14. dag. Et par gange om året får den fuld skrue i Sverige i vores meditationsleders fortryllende sted i Lamhult. Det er ofte weekender der ligger sig i påske, pinse eller kristi himmelfartsdag så det kan blive til 4 dage. Det er en rejse lang ind i dig selv (hvor de færreste i denne vestlige verden kommer), dyb bevidsthedsarbejde, healing for sjælen og dealen med mange problemstillinger og evt. traumer. For mig virker det helt fantastisk og jeg bruger det i min hverdag og på den lange bane. Sidst vi var afsted, var vi kun kvinder…og du kan sikkert regne ud hvor meget female power vi fik boosted denne weekend.

”At mærke og være til stede i meditationen er det simpleste og mest enkle man kan gøre som menneske, og måske er det netop derfor det føles så vanskeligt. Det er ganske simpelt for enkelt. Vores moderne metropolske sind forestiller sig, at det skal være svært og kompliceret og at vi skal forstå det teoretisk. Den bedste meditation opnås imidlertid ved ganske enkelt at mærke den indre krop og være opmærksom på at det sker i fuld bevidsthed.”  Citat: Jesper Westmark        Læs mere om meditatiosskolen her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment