Brunch i Holte

MIn ven Thomas og jeg skulle op til vores sommerhuse Nordpå. Vi havde begge været i byen aften før og sovet hos mig. På vej til Nordsjælland, skulle vi lige en tur i skoven, forbi Holte loppemarked og selvfølgelig have noget at spise.

La Vecchia Enoteca som ligger i Holte, kan klart anbefales. Det er en enkel italiensk indrettet restaurent, som er børne venlig, meget hyggelig og med en autentisk stil. Vi spiste alt hvad vi kunne af bunch fra buffetten, incl. juice og kaffe.

Se mere her:

2 Comments »

 1. Anette Lyskjær

  22. maj 2010 — 19:27

  Åh…..der vil jeg også hen – det ser rigtig hyggeligt…ja, næsten sydlandsk ud – men ak – det er lidt langt at køre for en brunch, når man bor i det midt og vestjyske…..og må jeg tilføje – din blog har et spændende layout – I like it 😀

 2. Charline Skovgaard

  23. maj 2010 — 15:17

  Hej Anette
  Tak for de rosende ord… mon ikke du en dag skal på en lille ferie til den Københavnske…så kan jeg anbefale dig mange skønne og seværdige steder.
  Knuser Charli

Leave a comment