1. Maj i Parken

Min søn på 16 som går på efterskole skulle selvsagt i Parken til 1. Maj, om det så stod ned i stænger (og det kom det til). Jeg var i sommerhus med hans 3 små søskende, som bare ville opleve Parken, picnic, røde faner, taler, gøjl og spas blandet med en lille picnic og hygge med storebror, som vi ikke ser så ofte.

Da regnen havde lagt sig, var jeg endelig til at overtale og ungerne lavede en kurv klar. Vi mødtes med Marcus og hans bedste ven Zaga og havde en knaldhyggelig aften. Vi fik talt en masse om hvorfor man holder 1. Maj og hvordan folk opfører sig i det offentlige rum. Det kan du se en lille teaser på her. Pigerne havde rimelig lange ansiger, når de oplevede folk der tisser udenfor toiletterne, smider affald på græsset, kaster med tomme øldåser, råsnaver nede ved søen eller laller hamrende stive rundt…for det gør vi ikke derhjemme. Så det var én på opleveren.

Altid rart at komme lidt ud af sin komfort zone og meget lærerigt også for større børn….lige om lidt står de der alene.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment