Klippet pladerne…

Den anden morgen jeg kommer ud og skal afsted på arbejde, er jeg allerede på farten før jeg ser at en lab papir sidder under min forrudevisker. Under et ærinde hvor jeg holder ind, læser jeg den lille uanselige fedtede seddel skrevet med håndskrift, som lyder : “Nr.plader inddraget da bilen ikke har været til syn”. Jeg er ikke i tvivl om at det er én af mine venner der laver en practical joke med mig, der er jo hverken stempel eller kort som indikerer at det ER fra politiet. Enhver kunne jo have skrevet denne seddel. Min bil har været til syn og den gik ikke igennem pga. nogle små pærer i instrumentbrættet som ikke lyste. Så den skulle gensynes. Men det er åbenbart ikke noget politiet varsler..nej nej, de kommer ud på adressen om natten og klipper pladerne. Og det måtte jeg sande da jeg på vej hjem blev stoppet med blå blink og andet sjov…stak betjenten den lille seddel, og den sku var god nok. Betjenten synes overhovedet ikke at det lignede en joke, som han sagde -“Nææ, det ser nu meget rigtigt ud”…….jeg kan bare sige at vi spilder da ikke skattekroner på stempler eller fortrykte kort, og jeg sætter pris på at nogen sparer noget…for det er eddemanne dyrt for mig at få de plader igen. Små 5 timer har jeg hængt ud på nummer plade ekspeditionen… med tak til den nye reform. Men nu er jeg lovligt rullende igen…tra la la!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment