Kaffegrums er på ingen måde affald

Jeg har jo gang i mine daglige #365bæredygtigetips (#365ecotips) hver dag på de sociale medier, især Instagram, Twitter og Facebook. Jeg tager flest billeder og forklarer kort med ord, hvordan du kan snige et dagligt tip ind i din hverdag, som er mere bæredygtigt end det du plejer at gøre. Balladen er at et foto ikke siger alt og en video kun kan være på max 60 sekunder. Så efter flere opfordringer vil jeg en gang imellem lave en lille testfilm eller anden viden som du måske kan blive inspireret af….jeg er lige kommet ud af badet med en ny kraffeskrubbet hud, ahhhhhh…. prøv det;-)

 

1 kommentar »

  1. Elisabeth Als

    5. november 2016 — 12:16

    Kaffegeums er også helt fantastisk til at fjerne oliepletter fra f.eks. Hænderne i stedet for at købe dyre giftige produkter. Kom en skefuld i hånden, dryp et par dråber naturvenligt opvaskesæbe i, og vask hænderne. Vupti – olien er væk!

Leave a comment