Bloggeren Fiona Jane som model for Matas

Jeg laver en del styling for Matas. Hver uge får danskerne en ugeavis med tilbud ind af døren ellere rettere i postkassen. Mit job som stylist går ud på at skaffe det tøj kunden (reklamebureauet) drømmer om og i samarbejde med fotografen Stine Heilmann, modellen og make-up artisten finde frem til det look der sælger produktet bedst. Er i øjenhøjde med læseren, ikke for avanceret, ikke for hverdags kedeligt men lækkert og appetitligt så det giver læseren lyst til at købe hvad end det nu er vi har af produkter. Nogle gange er der lagt vægt på hår, andre gange på hud, jule tema, sol periode, pak en toilettaske til rejsebrug osv. Det fedeste er at indgå i et samarbejde og få alt til at gå op i en højere enhed. Her fik vi brandet Fiona (modellen) til hendes egen blog. Og som altid knaldhygger jeg med über make-up artisten Sine Ginsborg, som har åbnet den eneste make-up school, som har et internationalt ry. Tænker du på hud, hår, sminke, modeller, fashionweek osv…så skal du måske starte på Sine Ginsborg Make-up school?

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment