Bær Nelson Mandela om håndledet

Min helt, min rollemodel igennem min barndom, ungdom og i hele mit voksne liv, Nelson Mandela er sovet stille ind. Han har om nogen vist at “Alt er muligt” hvis man er visionær. Derfor betænkte jeg mig ikke i et sekund da jeg blev tilbudt at blive kommunikation og pressechef i Danmark for hans Bangle 46664 projekt. Mit arbejde består i at lave visuel kommunikation af vores kendte ambassadører, og skabe formidling via medier for at få det vigtige budskab så langt ud som muligt. Vi laver forskellige arrangementer via mit firma Fairstyles og vores sammenarbejdspartnere. Og det super cool er at DU kan få en lille bid af projektet uden at det vælter dit budget. For bare 260 kr. kan du få det sejeste armbånd, så du stolt kan vise din support for Nelson Mandela frem og samtidig hjælpe en masse familier med hiv/aids i Syd Afrika. Faktisk har vi samlet så mange penge ind over de sidste 3 år at vi nu er ved at indrette gamle skibs containere, som biblioteker og sætte dem ud i de små landsbyer, hvor rigtig mange børn ikke har mulighed for at gå i skole, da det ligger for langt væk og de skal passe deres daglige pligter.

Jeg har fået det fine erhverv at sælge en del af de kun 2000 gummi coatede kobber armbånd der er lavet på verdensplan, så skal du have en bid af Nelson Mandela og forsat støtte den kamp kan har startet, så skal du skynde dig.

Send en mail med bestilling og din adresse til: charli@fairstyles.dk, overfør pengene på Mobile Pay 40 51 59 90 – med dit navn og modtag bangles med posten. Eller kom forbi Fairstyles, Isafjordsgade 15, 2300 Kbh S,  på Bryggen Fredag d. 3 Januar. ml. kl. 12-15

Fredag d. 3 Januar er sidste mulighed, da alle med Madibas cellenummer skal sendes retur til Syd Afrika, så skynd dig. Vi har udsolgt af kobber og sorte, men har flere af farverne: Gummicoatede smalle kobber armbånd i 9 farver (hvid, gul, orange, rød, rosa, lilla, grøn, blå)    260 kr. + forsendelse.

Alle armbånd er nummereret.

“It always seems impossible until its done”  Nelson Mandela

 

5 Comments »

 1. Erik Nielsen

  12. december 2013 — 12:15

  Jeg har søgt, men jeg kan ikke se hvor jeg kan købe et armbånd, kan du hjælpe ?

 2. Charline Skovgaard

  12. december 2013 — 19:43

  Kære Erik, har du fået mit svar fra Fairstyles? charli@fairstyles.dk

 3. Charline Skovgaard

  9. marts 2014 — 11:47

  Kære Erik
  Om ca 10 dage eller slut marts 2014 er det muligt at købe Mandela bangles via http://www.fair-shop.dk Håber at det er svar nok….og haster det meget kan du sende en mail til charli@fairstyles.dk
  Knus Charli

 4. Sheila

  31. marts 2015 — 17:43

  Hej har du et mandela armbånd med tal på som jeg kan købe

 5. Charline Skovgaard

  25. oktober 2016 — 21:10

  Beklager at jeg først ser din mail nu. Ja, jeg ved at de i My Fair Shop har et enkelt med 46664 i petrolblåt. http://www.my-fair-shop.com

Leave a comment