One take sue

Der var engang hvor jeg skulle style en skuespiller, der kun gik under navnet “One take Sue”. Hun er oprindelig britisk med bor og arbejder i Danmark som skuespiller. Vi skulle inspille eller nærmere speake en del oplysnings videoer for Simcorp og det var det længste og mest indviklede manuskript jeg nogensinde havde set. Ikke engang marketingsafdelingen på Simcorp havde 100 % styr på de forskellige vendninger, som er et sprog og en måde man taler i de sammenhænge og som for os normale mennesker ikke giver mening overhovedet. Men det korte og det lange er at det var en fornøjelse at arbejde sammen med proffessionelle folk igen, Tony Lorenzen filmede og jeg skal love for at One-take Sue, alias Sue Hansen-Styles ikke skuffede. Hun lirerede teksten af og bum så var den i kassen. Respekt.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment