Glow til din hud på den økologiske måde.

Med den allerbedste samvittighed har jeg smurt mig ind i hudpleje produkter fra Mádera. Selvfølgelig er de alle certificeret, ecocert, ikke tilsat vand og alle baseret på saften fra birketræer.

De er smukke i emballagerne, jeg elsker at have dem stående på badeværelset. De dufter fortryllende, svagt af ægte blomster og bark. De er på pumpe og meget renlige og hygieniske at bruge, da man kun pumper det ud som huden skal bruge og ikke putter sine beskidte fingerspidser ned i en krukke. (for ja, selvom fingrene er rene er der altid bakterier på de fingrespidser).  Jeg har testet hele serien og min favorit er ubetinget den fugtgivende Moon flower Rose Beige, som giver et smukt jævnt lag foundation til en naturlig hud som min, der ikke kan fordrage at se sminket ud. Jeg er mindst glad for renseprodukterne, da jeg elsker at fedte mig ind i olieagtige ting og ikke er så meget til rens med vand og sæbe. Du skal også prøve Flower Dust Lotion, som er en bodylotion der giver din hud den smukkeste shimmering effekt. Glow away, babe!

Læs mere om Mádara serien her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment