On a boat in Greece #1

Jeg skal på ferie med mine unger…og denne gang er det ikke i sommerhus, som det ellers har været de sidste mange år. Jeg har mødt nogle mennesker som levende har fortalt om deres ture med det svenske firma Navigare Yachting, som har et hav af både liggende i Thailand, Kroatien, Tyrkiet og Grækenland. Jeg har været på ø-hop mellem de græske øer i forbindelse med en interrail tur, i mine unge dage hvor vi startede ud med at stå på sommerski i næsten 4000 meters højde i alperne og tog toget videre til Piraeus, hvorpå øhoppene startede. Jeg husker det som noget at det fedeste…jeg rejste sammen med 2 venner Jan og Michael og vi havde telt og gear nok med, til virkelig at få Grækenland ind under huden. Lidt af den oplevelse var nu det jeg drømte om at få sammen med mine 4 unger, nu bare til vands. De er alle teenagere og mon ikke de allesammen tænder på at sejle, bade, opleve, spise, dykke og bare få Grækenland helt ind under huden ?

2 Comments »

 1. Stella Dea

  23. juli 2012 — 11:13

  Hav en dejlig ferie og god rejse.Skøn ferie for unge i den alder dine unger har. Tak for sidst. Jeg har nemlig lige været på besøg i dit sommerhus via Femina. Jeg blev ved at vende tilbage til de sider, mente der var et eller andet bekendt. Pludselig faldt tiøren, det var da DIG jeg kunne genkende via din indretning og dine ting. Sjovt ik´?
  Dejligt sted. Nå men god ferie. Jeg glæder mig til billeder.

 2. Charline Skovgaard

  8. august 2012 — 17:06

  Aiii, hvor sjovt. Selv uden at jeg er med på billederne har du gennemskuet mig….du har øje for den slags 😉 Godt gået….. forsat god sommer <3

Leave a comment