Sommerhus storage

Jeg har fået bygget et lille mini anneks i mit sommerhus….det kom på en palle og skulle samlet og sættes op og derefter males. Nu passer det perfekt til storesøster huset og kan rumme det meste af mit gøjl, rekvisitter, skøjter, ski/stave og ikke mindst julepynt. Fatter stadig ikke hvordan jeg kan have samlet SÅ meget julepynt. Ikea har udemærkede stigereoler som får det hele til at stå snorlige…nu er der bare tilbage at få et overblik og smide ud de ting jeg virkelig ikke behøver….hmmm, samler genet fornægter sig ikke. Jeg er på en hård prøve nu…men skal man egentlig smide medaljer og pokaler ud fra 10 år som fodboldspiller….Norway cup, Sjællandsmester og sølv ved Danmarksmesterskabet, nej vel! Og så alligevel…….

1 kommentar »

  1. Stella Dea

    4. juli 2012 — 22:04

    Smid ALDRIG pokaler ud. I mangel af bedre kan man da drikke af dem til en spøjs fest. Julepynt, det kan umuligt få for meget af.
    I øvrigt tak for Kerala tips. Jeg er stadig i planlægnings fasen. Fedt lille mini sommerhus.

Leave a comment