Get Amy Winehouses look at Dolly Dare

Når jeg er i London, tager jeg som regel til Spitalfields Market og ser på kuriositeter. Denne gang gik jeg en tur udenom det overdækkede marked og en slikbutik af sweet brittisk punk/50ér/swing London style kom til syne. Sjældent har jeg set så gennemført en butik af en stil som er så svær at opdrive i Danmark. Jeg kender en del typer som kører gamle biler, er roller-babes, rockerbillys o.lign. men deres stil henter de som regel på Camden i London eller over nettet , for de er så gennemførte fra frisure til sko…..og her er endelig lidt guf til de mest feminine af dem. Er du som solgt til stanglakrids, så kan du finde en lillebitte bid af stilen i København. Dixie Grey holder max. og er udvalget ikke stort nok så tag til Liverpool Street Station i London og nyd Spitalfields Market og sæt så tid af til denne vidunderlige butik, Dolly Dare.


2 Comments »

 1. Gitte Christensen

  13. maj 2012 — 13:44

  Åhhh, Charli – du får virkelig savnet op i mig, – det er alt for længe siden jeg har været i London. Sikke dog et slaraffenland du her viser 🙂 – Jeg må altså se at komme afsted – elsker LONDON – i sær at blive “væk” i alle de små sjove gader og stræder.
  Fede billeder 🙂

 2. jackie navarro

  16. maj 2012 — 12:57

  Hej smukke.
  Selv tak.. Det var hyggeligt og et skønt møde.
  Glæder mig vildt meget til du bliver en del af det.
  JAAAA…
  Så glad.
  Jeg må få mig en datter en dag. Der er bare et meget større udvalg af ting og sager.
  Mange knus Jackie

  Ringer senere

  PS. Der skal skrives en email. Prøvede mig lige frem.

Leave a comment