24 # Guru Rinpoches bjergtop

En af mine mest bevægende øjeblikke i Nepal forgik på toppen af Guru Rinpoches bjerg, hvor Pia og Lakha havde arrangeret 4 munke til at bede for vores ønsker. Jeg havde allerede hjemmefra glæder mig for vildt til dette øjeblik og havde gjort mig en del tanker om hvorledes jeg ser mig selv fremadrettet og hvad jeg ønsker for mig selv og mine nærmeste. Et par ting, som jeg synes spænder ben for mig i min hverdag og som jeg har mediteret en del på at få til at manifestere sig…fik frit løb og jeg kan godt afsløre at der er flere af mine inderste ønsker, som har fået så meget fokus og ER gået i opfyldelse allerede. Vi ankom til bjerget og har først inde i Guru Rinpoches hule og gik derefter op på toppen, sad i stegende hede og nedskrev vores ønkser, et på hvert flag, som munkene beder for og sender ud med vinden. Få et lille velsignet vingesus her:

2 Comments »

 1. Stella Dea

  26. december 2011 — 10:43

  Endnu engang RUSIND TAK for alle dine dejlige sjælfulde billeder fra den del af verden som jeg elsker aller mest og beretninger fra den del af et menneske, som jeg elsker aller mest at høre om. Din selvudvikling er på fuldt blus lige nu kan jeg læse. Du tager dig selv og dit alvorligt, tager ansvar og søger hjælp hvor du kan og der hvor du tror på det nytter. Smukt beskrevet. Måske især alt det mellem linierne. Godt nyt-år til dig, på alle planer. Jeg vil følge dig og dit liv her på bloggen.

 2. Charline Skovgaard

  26. december 2011 — 11:18

  Kære Stella
  Mange tak for din smukke kommentatrer. Det betyder rigtig meget for mig med feedback. Jeg deler det jeg oplever, men det er sjældent at noget kommenterer på det, så jeg ved kun fra venner og bekendte hvordan det bliver modtaget…så det glæder mig meget… endnu engang tusind tak. Der kommer mange flere historier og fra sidst hvor jeg var i Sydindien, men et hektisk liv med 4 unger, levner ikke altid så meget plads til deling af tanker og billeder, som jeg kunne tænke mig….. ! Glædelig bagjul<3

Leave a comment