17 # Mr. Singh, Mr. Singh and Mr. Singh

Jeg ved ikke så meget om Sikher, dog ved jeg at de tilbeder den hellige bog, der ligger i det gyldne temple, at de har helligt hår gemt under turbanen, som aldrig bliver klippet, bærer en sabel, et sølvarmbånd og altid er iført boxershorts, så de er beredt. I det gyldne tempel i Amritsar i Nord Indien tilbyder de mad til alle ubemidlede og det er en sikhers pligt til mindst een gang i deres liv at tage dertil og lave mad en hel dag. Templet tilbyder mad til tusinder af fattige hver dag, 3 gange om dagen.

I Daharmsala, på vej hjem mødte vi disse 3 herrer i vældig højt humør, de synes at det var en super god idé at følge med dem til Amritsar, hvor den ene var borgmester, men vi valgte nu at blive i Dalai Lama by ,-)

2 Comments »

  1. Pia Kryger Lakha

    17. december 2011 — 16:48

    Ja, sikherne er et herligt folkefærd! Altid gæstfri, generøse og festlige at omgås! Næste år tager vi faktisk til Amritsar efter Dharamsala på vores årlige kulturrejse, så der skulle være rig mulighed for at møde Mr. Singh & co. (…alle sikher hedder Singh til efternavn, så der er mange af dem!) Hvis du vil med så er det her: http://www.lakha.dk/Nordindien-2012.html

  2. Charline Skovgaard

    17. december 2011 — 22:36

    Tak søde Pia…og hermed mine varmeste anbefalinger til Jer som rejseledere.

Leave a comment