Nedstyrtning i Milano

Min 12 årige datter Fiona-ud-over-alle-grænser Justin Bieber fan og jeg var taget til Milano for at høre….nå nej, SE Justin Bieber. Det var den fedeste tur på mange planer. Fiona er vild med italiensk sprog, kultur og ikke mindst maden og dertil hører jo min. 3 gange gelato om dagen. Alt imens vi sad og nød vores is hos den lokale, var der brandvæsen og vildt postyr om næste hjørne. Da vi var færdige måtte vi naturligvis lige chekke optøjet ud og det var såmænd bare lidt facadesten, der ikke klistrede så godt længere.  Skide godt tænkte jeg at vi var lidt længe om at komme ud af døren den morgen, for her passerede vi gladeligt forbi hver dag. Vi takker…..både engle og alle de ualmindelige lækre Gelateriaér der SKAL besøges i Milano.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment