Day fashionshow på Nimb

At blive inviteret på Nimb, sker ikke så sjældent, men een ting er sikker og det er at næsten ligegyldig hvad jeg end måtte skulle stå igennem eller hvor kedeligt produktet måtte være…så er jeg på pletten hvis location melder Nimb, ved Tivoli. Det er det mest forrygende hotel og restaurent. Alt er afstemt så englene synger. Min ynglingskunstner Cathrine Rabin Davidsen har udsmykket væggene, det er så betagende at jeg næsten ikke kan få øjenene fra det. I denne anledning, var jeg inviteret til Nimb for at se Day nye kollektioner. Det ene show, jeans blev afholdt ude på terassen, mega cool og main kollektionen i den store betagende sal. Vi var mange fra modebranchen som skulle videre på Roskilde Festival og skulle bare lige have denne event med…og Day har som altid meget at byde. Men som sagt havde eventen været kedelig, udgør Nimb resten til den gode oplevelse.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment