Tobias Ginsborg

Jeg kender Tobias Ginsborg igennem min skønne veninde ûber make-up artisten Sine Ginsborg…”Tubbe” er den skøre lilleberor, man ikke helt ved hvad kan finde på og som er utæmmelig. Han kender ingen grænser for muligheder i kreativitet, når det først tager ham. Husker dengang vi lejede han kæmpe studie til Molo Kids katalog eller da vi skød en skøn serie til “Gravid”..og hoppede rundt for ikke at blive smurt ind i malerpletter, for han er vild når han først arbejder. Her har lige lånt et lokale af en ven i Waterfront i Hellerup og knaldet en udstilling op 🙂

2 Comments »

  1. Tobias Ginsborg

    12. september 2011 — 14:59

    Synes nu vores sociale eksperiment, der satte 30 kunstnere sammen og varede i 8 måneder og satte hellerupgensere i forbindelse med den umiddelbare undergrundskunstscene i København kunne betegnes som noget mere end bare “et lokale han havde lånt af en ven”, men jeg er jo også bare den skøre lillebror 😉

  2. Charline Skovgaard

    13. september 2011 — 07:57

    Søde Tubbe…det fortalte du mig ikke noget om…fed historie, jeg tilføjer da straks til historien, alle de VIRKELIG detaljer. TAK

Leave a comment