Siciliansk is

Klik på billederne for at få fuld størrelse:  Jeg har været forbi to indsjæle, Michael og David, som har fået den ualmindelige gode idé at lave siciliansk is efter gode gamle familie opskrifter, som David har, da hans rødder går tilbage til Sicilien. De skiftes til at lave is hver morgen. Jeg var med en hel morgen inden åbningstid, i den skønne isbiks på Skydebanegade på Vesterbro. David har et nøje planlagt program for at nå alle is varianterne og også bage friske brioche. Når man laver is, er der ikke noget som er på slump eller lidt letsindigt…alt skal være nøje afmålt eller vejet. Jeg er meget imponeret over Davids rutine, som er kniv skarp. Men når man får smagt på varene er man solgt…det her er IS og det er sublim is, uden sammenligning. Jeg er lige kommet hjem fra Milano, hvor kvoten var at besøge mindst 3 forskellige gelataria´er hver dag…så jeg synes selv at jeg er velbevandret i gelato smag og konsistens…men er fuldstændig solgt til SI. Og nej de laver ikke ordinær is…det er her du skal gå hen når du vil have gedigen hjemmelavet is af økologiske råvarer med et smag af pistacie, Torrone, Cassata, Blodappelsin, Havtorn, Pinje eller über favotitten Zuppa Inglese.

Se  S I´s flotte hjemmeside her:

2 Comments »

  1. Dorthe

    16. maj 2011 — 13:02

    tak for tippet – og herlige fotos, Charli 🙂

  2. susanne

    16. maj 2011 — 14:42

    Det ser mighty yummy ud, godt at man ogsaa kan faa god is i DK nu!

Leave a comment