Beauty optagelse backstage

Du har sikket set Matas husstandsomdelte avis…med en dejlig afslappet velplejet behageligt liggende skønhed…..i en hængekøje…..med det bølgende gyldne hår hængende ud over kanten…..jooo, det er helt sikket noget der kan sætte focus på gode hårprodukter……og afslappet så det ud…..men tag så lige et ekstra kig på de to stakler som måtte agere pæl i mere end en halv time 🙂   Det er nemlig rimelig umuligt at montere en hængekøje i loftet, når der er 18 meter derop og væggene er i beton.

Settet bestod af: Fotograf: Stine Heilmann, Make-up artist: Lasse Pedersen, Stylist: Charline Skovgaard , Model: Lise Ranløv,  Hængekøjen fås til ca. 700 kr. hos Butik Salam


2 Comments »

 1. Harald

  15. maj 2011 — 08:13

  Så kunne man godt ha brugt en hængekøjestativ fra http://www.kojeshop.dk

  her finder du også hængekøjen.

 2. Stella Dea

  17. maj 2011 — 16:06

  Fedt somme tider, at få lov til, at kigge med bag om de perfekte billeder, hvor den sagte brise kommer fra en føntørrer, to gutter agerer stativ/kokospalmer og det hele foregår i et koldt bart lokale.

Leave a comment