Liverpool Station i London

Godt nok er Hovedbanegården også crowded, men på ingen måde som her…en ganske almindelig onsdag var jeg forbi Liverpool Station, da jeg egentlig heller ville tage en bus hjem til min ven end at sidde i undergrunden og se ingenting ud af vinduerne, så jeg skulle lige finde connections…..havde haft den skønneste dag på Spitalfield Marked. Jeg var nu noget forundret over SÅ mange menneskers søgen efter deres rette tog, afgang og hvorledes, mammamia.  København er bare en miniput by ved siden af. Der var mange der rådede mig til at tage tuben (undergrunden) da bussen ville tage alt for lang tid, men jeg ville gerne se udsigten, det havde de pænt svært ved at følge….de bruger hver dag så mange timer i tog at det gælder om at komme hurtigst hjem fra arbejde og så er de ret ligeglade med herlighedsværdien.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment