Mallorca klinker

Uhhhh, hvor jeg elsker klinker og især i de her farver, som går igen overalt på Mallorca. Jeg har købt et par stjerner med hjem og indtil jeg ved hvor de skal mures ind, bruger jeg dem som bordskånere til varme ting. Se mere her hvis du gerne vil have klinker bragt til Danmark:

3 Comments »

 1. Ursula

  28. februar 2011 — 21:17

  For filan hvor er de lækre. Stjernerne er superfede, især der hvor de er sådan sporadisk placeret i en væg/gulv!

 2. Charline Skovgaard

  4. marts 2011 — 18:39

  jep megalækre….dog meget tunge at hjemtage…jeg kastede mig ud i 4 stk. til håndbaggagen. Men Galeria Barceló vil gerne levere…kan kører til Dabmark nogle gange om året, såååååå….måske alligevel man skulle overveje et betongulv med stjerner !

 3. Marina

  5. marts 2011 — 18:04

  Å. Nu fik jeg lige lyst til at besøge Mallorca. Jeg er vild med klinker og har selv et par som jeg brugere som bordskånere.

Leave a comment