Private BURLESQUE club

Sidste år var jeg i London med min skønne og frække veninde. Vi fik muligheden for at komme med nogle lokale tv-folk på en intim burlesque club, Pigalle i hjertet af London. Samme dag havde vi været på shopping i bl.a. Agent Provokateur og selvfølgelig iført os det hele for at komme i ordenlig stemning. Stemingen var helt fantastisk, ikke lummer men opstemt og festlig, vi blev taget godt imod af værtinde i stramtsiddende lidt bordelagtig stil, fik vist vores bord og showet kunne begynde……Det var flere temaer, bl.a. en Elvis (i tyk udgave) ligende fyr med 20 hullahop ringe Der var den ældre modne danser, en lille italiensk variaté sanger, et stort swing band foruden alle de smukke smukke piger i fortryllende outfits.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment