Ipad blogger

Selvom jeg er den største Apple sucker og ejer alle ipods gennem tiderne, samt alt andet gøjl med et æble på….så var jeg modstridende mht. den nye Ipad….jeg har selvfølgelig en iphone (den 8. på tiden) og slæber rundt på min bærbare Macbook hver dag…så at skulle investere i en ipad, er vel at sætte sig mellem to stole uden af have et egentligt behov (eller råd for den sags skyld). Meeeen, det var lige indtil jeg fik den i hånden…. u la la….mamma mia……det fede er jo som du her kan se..at skærmen vender med rundt som på en iphone, så de billede collager jeg lægger ud på min blog rigtig kommer til sin ret…på det høje format. Wauw.

Er det ikke grund nok til at tage en tur til N.Y…the big Apple for at købe et cyper-æble ?

3 Comments »

 1. Linn

  5. september 2010 — 13:24

  Alle grunder er gode grunder for at tage til New York, ville jeg sige!

 2. Ursula

  17. september 2010 — 09:08

  You go girl! 😉

 3. Charline Skovgaard

  17. oktober 2010 — 22:06

  uhhh, du lokker, synes jeg….må straks checkke flybilletter 🙂

Leave a comment