Vitale billeder til Matas

Når jeg skyder billeder til Matas kampagnerne er noget af det vigtigeste at billederne udstråler vitalitet og sundhed. Det er jo ikke så svært at opfylde når man har en model som Pernille med den lækreste hud og hår. Mht. hår og make-up er intet overladt til tilfældigheder og det er det aldrig, når man laver beauty. Marie Thomsen ûber make-up artisten er meget pertentlig og resultatet bliver altid godt. Med Matas har vi flere teams, som går på runde og jeg glæder mig hver gang….Denne uges avis skød vi på Schiller hvor fotografen; Jeppe Gudmundsen-Holmgren holder til. Det er vigtigt at tøjet ikke overtager stemningen, så jeg bruger tøj mange forskellige steder fra, men sværger meget til Style Butler, fordi de har toppe der oser af luksus og samtidig er underspillede. Kender du ikke Style Butler, så se mere her:

1 kommentar »

  1. Birgitte

    28. maj 2010 — 11:39

    Hej Charli,

    hvor er det en fin blog, du har!

    Og du har ret, StyleButler er en sand vanedanner, når de kommer til toppe og silkebluser…

Leave a comment