Mors hjerte smeltede…

Mors dag, er det ikke bare noget crap, nogle forretningsdrivende har fundet på for sælge flere blomster og pyntekrams ? Mine unger ved godt at de ikke skal spilde gode optjente sparepenge på noget til mig, men at blomter fra vejsiden, et gedigent kram eller noget hjemmelavet gøjl, varmer mig…og om det lige er Mors dag det er ligemeget… når man har unger er det vel egentlig mors dag hver dag ? Mine elskede unger skulle i skole i fredag og videre en uge hos deres far, men Fiona havde lige tryllet en lille overraskelse frem, i de tidlige morgentimer…og jeg lover dig for at det er svært at vente til søndag med at åbne…..<3

Søndag den 9. maj er det Mors Dag. Det at blive mor burde altid være en glædelig begivenhed. Men i Etiopien er dødeligheden for kvinder i forbindelse med graviditet eller fødsel en af de højeste i verden. Disse liv kan reddes! Læs mere her:

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment