Shopping i Rom

Klik én gang på foto og de bliver vist i rigtig størrelse…..

Idag ankom jeg til Rom. Tog afsted tidligt imorgen efter at chinchilla, kanin og fisk var fodret og alle email besvaret. Sad i flyet med 2 piger, som jeg var sikker på var fra et østland, det havde alt hvad den kunne trække af Dolce & Gabbana, Gucci, Calvin Klein, DKNY og Louis Vuitton, samt kunstige negle, bryster, hår, vipper og læber (det viste sig at de talte svensk) på min anden siden sad en vaske ægte italiener med cool jeans vintage t-shirt, stort hår, vintage solbriller og han havde bare så meget stil på den underspillede måde. Lidt om hvor kommer jeg fra …og hvor skal jeg hen…..hmm, tankevækkende, men ikke mindst interessant at skue.

Idag har højesteret i Italien set ned på muligheden for homoseksuelle at gifte sig, og nogen mener simpelhen at der er en sammenhæng mellem (katolske) pædofile og homoseksuelle….Hey, mand…hvor lang ude kan man komme, stakkels homoer ?

Nå, jeg mødtes med min barndoms veninde og vi gik gennem byen til Via dei Condotto (gaden med alle high-end brands, spillede 31 på den spanske trappe med hendes søn, som lige er blevet meget begejstret for at spille kort. Lærte ham senere på en bar at lægge 4 kabalen….Her er hamrende rå-koldt og jeg har alt for lidt tøj med…desværre bliver jeg så nødt til at shoppe….

1 kommentar »

  1. Anne Thompson

    15. april 2010 — 17:59

    Åh din stakkel. Tænk sig at være nødt til at købe tøj. Og så i Rom af alle steder!;-)

Leave a comment