Organisk denim

Jeg er ret vild med G-Stars koncept og har været det siden mærket kom til Danmark. Løbende har jeg brugt det i mit arbejde, sidst til Bianco´s AW-10 fashionshow på Hilton, hvor et liveband der spillede under showet, skulle styles råt og undergrund. Også Jesper fra X-Factor og alle hans 6 dansere var klædt i G-Star til Finalen i Parken…det var ikke helt nemt at skaffe en kollektionsprøve der kunne passe til Jesper på 15 år.

Mit hjerte banker jo især for bæredygtige produkter og hermed et af dem: Denim nederdel fremstillet uden brug af pestisider og kemikalier og lavt forbrug af vand og energi, som G-Star siger: Ecology does not have to be sacrificed for quality. Gå videre til G-Star:

1 kommentar »

  1. Laura

    15. april 2010 — 08:57

    Smukke C. Hvor er det cool. Frau W havde godt nok sagt at det var lige sagen, men uha det er fedt. Og sej cykel og bil og båd de også har. Have a sweet day, hvor du end er 🙂
    Kys L

Leave a comment