Den årlige dvd aften

En tur i skoven, latte på Skovridderkroen med mobilt bredbånd og gennemgang af blog med veninder, til blo(g)buster for at leje alle de film vi ikke nåede i Grand i løbet af året..og så lidt thai mad fra den nyåbnede Tuk Tuk i Hellerup. Min bedste veninde bor på stranden med den vildeste udsigt og det er lease for sjælen at sidde der med havets brusen (som dog nogengange lyder som en opvaskemaskine igang, ja misundelse er jo den bedste form for smiger) uhmmm, sikke en aften. Vi er begge til mange arrangementer og sjældent hjemme, men endelig fandt vi en aften hvor vi bare skulle lave så lidt som muligt.

og jeg kan godt anbefale kokssuppen nr. 12 skulle jeg hilse at sige, slurp! Check den ud her

4 Comments »

 1. Anette

  9. april 2010 — 21:23

  Sikke en dejlig og indbydende blog 🙂
  – og hvor lyder det som om du har en dejlig aften i skønne omgivelser med lækker mad og ikke mindst godt selskab. Fantastisk måde at starte en weekend på. Fortsat god weekend….
  Vh. Anette

 2. Lone Kjær

  10. april 2010 — 12:16

  Kære Charlie, En gang for længe længe siden havde vi fornøjelsen af at arbejde sammen til en artikel til ‘Damerne’. Jeg ved ikke om du kan huske det, men nu har jeg fulgt din blog nogle dage og hvor er den bare fed… Jeg blogger selv, mest om mad og hvad der ellers rør sig i min hverdag – hvis du skulle får lyst til at kigge forbi.
  Jeg må huske Tuk Tuk næste gang den står på takeaway. Det er altid godt med et alternativ til Sticks n sushi. Kh, Lone

 3. Charline Skovgaard

  10. april 2010 — 19:58

  Hej Lone
  Jeg glemmer da ikke dit skønne fregnede fjæs….og den velsmagende mad…ikke at jeg husker hvad vi lavede og spiste, men kan da sagtens huske dig.
  Jeg har lige været på Tuk tuk igen iaften…kom sent fra optagelse. Jeg skal ind og se på din blog, glæder mig til at se hvad du har fundet på…..vender tilbage. Knuser Charli

 4. Charline Skovgaard

  10. april 2010 — 19:59

  Hej Anette
  Tak for dit brev…dejligt at du kan lide min blog, det glæder mig meget.
  Håber at du vil dele din interessen en anden gang…. Knuser Charli:-)

Leave a comment