Krøllet kunst

For et par dage siden var jeg på shopping med min søn i hans ynglingsbutik i Pisserenden, Alis. Han har stort set alt i bukser, skjorter, hættetrøjer, huer og shorts fra Alis.  Der hænger en del sublime små kunstværker udi streetart kogt ned på små lærreder eller skateboards. Min søn var ret vil med et billede af en sort krøllet t-shirt og spurgte Albert hvem der havde lavet det……tilfældet er så at to dage senere møder jeg kunstneren, Henrik fordi han skal hente sin datter i mit hus og snakken falder på gade kunst imens vi drikker lakridsthe. Henrik er ingeniør til daglig med bruger al overskydende tid med at male. Sjovt nok nævner jeg min søns øje til det krøllede t-shirt billede i Alis butikken og drømmer selvfølgelig ikke om at det er ham der er kunstneren. Iøvrigt skulle han hente “Karla” fra “Karla´s kabale”, nu meget aktuel i filmen “Karla og Jonas”…ja faktisk hedder hun Elena, men den historie fortæller jeg en anden dag, ikk!

Se mere krøllet kunst her: www.jtgraphix.dk/

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment