Visuel vejr view # 02.04.10

5 Comments »

 1. Malene Smidt Hertz

  3. april 2010 — 20:32

  Hej Skønne Charli,

  Tillykke med din blog. Glæder mig til at følge den, og som den eneste. Hvor vildt du skulle inspirere mig hertil. Vild med din beretning om en dag på Østerbro, men allermest med de mange skønne billeder. Et billede siger mere end 1000 ord. Og lov så at lade sproget udfolde sig, for det er lige her din styrke ligger. Man bliver fuldstændig grebt når du fortælle.

  Fortsat god påske Malene

 2. Malene Smidt Hertz

  3. april 2010 — 20:34

  Hej Charli,

  Her kan du allerede se hvor håbløs jeg er som blogger. Jeg mente naturligvis ikke jeg ville være den eneste, der ville følge din blog. Men at din blog ville være den eneste jeg ville følge. Håber du forstod det rigtigt.

 3. Charline Skovgaard

  5. april 2010 — 22:18

  Hej Malene

  Tak, for de søde ord. Jeg håber at jeg kan være med til at underholde et par sekunder af dit skønne liv… bare en gang imellem. Glæder mig til vi ses igen.
  Spred rygtet….please::::
  Sen påske krammer

 4. christina Wedel

  5. april 2010 — 23:49

  Åhhh hvor er det smukt. Glæder mig til alle dine skøne billeder og ideer.
  Ved din blog bliver en stor succes
  kys wedel

 5. Charline Skovgaard

  6. april 2010 — 00:07

  tak tak tak…min skatter…det er jo skide sjovt…ville ønske at det her VAR mit job….kunne sku godt nok være fedt. Tænk at jeg skulle blive en blogger 🙂
  Nice

Leave a comment