Rolig meditationaaften

Længe har jeg fulgt Marks via facebook, hele tiden holdt øje med hvad han havde af arrangementer og kurser. Det er igennem mere end 2 år ikke rigtig lykkedes mig at deltage. Det skal lige siges at lysten eller økonomien ikke stod i vejen. Men jeg går fast til meditation et andet sted i byen og er ualmindelig glad for den gruppe, men er jo altid frisk på nye udfordringer og måder at praktisere meditation på. Så min vågne øje til Mark, gjorde at igår skulle det være, alt passede, ikke mindst fuldmånen. Dem af os som ikke kan sove under fuldmåne, kan jo lige så godt meditere 🙂 det er meget intenst.. skal jeg love dig for.

Meditationen var fra 18.30-20.30 i Møntergade, jeg havde set at Mark har nogle helt specielle stole som de fleste har stor glæde af at sidde på (de bruges oftest i Japan) jeg havde glædet mig til at prøve de skamler, men endte nu i lotusstilling på gulvet. Mark lyttede og fortalte hvad der skulle forgå, en del var nybegyndere og vi gik igang. At være stille, sidde mussestille og lade andres lyde passere er nok den største udfordring for de fleste nybegyndere….men på et tidpunkt når du til et sted der er NU… nuet og intet andet…du har været igennem huskelisten i hovedet, dårlig samvittighed og glemte sager osv….og nu kommer du til mødet med dit inderste og dér er stille, meget stille for en stresset bybo. Man bliver høj af at være stille, man vil have mere… man kan blive så vild med den dybe stille ro…at man bliver helt afhængig !

Hos Mark kan du også lære at meditere for dig selv hjemme..http://din-meditation.dk/meditationskurser,

http://din-meditation.dk

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment