Sprød gedeoste salat

Igår gik jeg tur på Østerbro med min store datter, vi var i alle de butikker vi fandt spændende og aldrig når i hverdagen.

Jeg kan virkelig anbefale at se på butikkerne Rambow, Pico, Urtehuset og hos dyrehandleren kan du se mange fugle, dværghamstre, fisk i alle farver og en chinchilla. Sluttede dagen på den gamle rolige café Theodor´s og fik lidt let at spise, uhmmm, her fik jeg den mest vidunderlige salat med gedeost, sjældent har jeg fået ged så lækkert -00-

http://theodors.dk/

1 kommentar »

  1. Laura

    1. april 2010 — 19:04

    Skønne Charli. Tak for masser af feelgood billeder. Jeg kan mærke – og ved du er den sejeste sødeste mor for dine unger. Godt gået og en sød påske til dig og alle dine. Sol fra sommer(hus)landet and a sweet one/ K Laura

Leave a comment