Julie Helquist, fotograf

Jeg har været betaget af Julies sødme og stille men dybe væsen siden jeg mødte hende for første gang. Jeg har arbejdet med hende et hav af gange. Hun var i lære hos hendes halvsøster, Stine Heimann og i den forbindelse har vi lavet se fineste ting sammen. En gang imellem, når tingende brændte på eller Stine blev syg, var det Julie der trådte ind som hoved fotograf og det er altid spændende at observere assistenter sætte sig selv i respekt og gøre tingene på “deres egen måde”, uden læremesteren i nakken.

Det er mest bolig, livstil og ikke mindst mode vi har lavet sammen og så en hel del” Find din stil” til Alt for damerne, hvor kvinder får en total make-over, med efterfølgende fotografering af resultatet.

Men Julies hjerte brændte for de fremmede lande, at skildre små minoriteter med sit kamera…helt ligesom mig selv. Dog er Julie ung og uden børn og kan rent faktisk tage afsted, hvorimod jeg bare har suget til mig af skønne billeder og fortællingerne hun bringer med sig hjem…og så aldrig forgår.

Her skal du få lov at nyde Julies børne fotografier fra øst til vest. Se mere her.

Til Julie…-“Du er så fantastisk dygtig og jeg nyder vores samvær, altid”. Knus Charli

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment