Liv i jeans

Jeg har så længe jeg kan huske været fuldstændig vild med Liv Tyler. Hun er sin egen på en måde som ikke lægger sig op ad et stil ikon eller i den retning…egentlig er hun super anonym og så alligevel overhovedet ikke….. Jeg elsker gyserfilm, jo værre psyko-thriller desto bedre….men måtte simpelhen smide håndklædet i ringen, da jeg så hende i filmen “The stranger”….den eneste film jeg måtte forlade, kun halvejs inde i filmen. Min veninde og jeg var nær besvimelse, da vi af skræk havde glemt at trække vejret.

Jeg skylder stadig skylden på min daværende sindstilstand…min far var lige død, jeg var for nyligt blevet skilt og boede i mit sommerhus 45 min. kørsel fra byen, som ligger øde i en mørk skov…..hmmm, har du set filmen, er jeg sikker på at du forstår.

Undskyld, Liv Tyler….min veninde og jeg har lovet hinden at følge op på dvd…vi lader dig ikke i stikken. Er det mon et plaster på såret at vi har købt nye G-Star jeans..?

Ville faktisk bare med dette indlæg fortælle at jeg er vild med begge: G-Star og Liv Tyler…det er vel det man kalder: win-win kampagne…den virkede i hvert fald på mig.

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment