Mandags momsregnskab

Så kom dagen hvor momsregskabet skal afsluttes og ikke mindst betales…. det er ikke så meget arbejdet der ligger i at få samlet, arkiveret og regnet sammen, debit og kredit…jaaa, jeg bliver jo i tvivl hver halve år, om kredit betyder…om jeg har noget tilgode eller om kunden har det…måske er det netop derfor at jeg har valgt den kreative branche 🙂

Mandag morgen, har sover sparsomt for vores lille nuttede chinchilla kejlede rundt i buret hele natten..jeg kan godt komme til at glemme at det er en nat-gnaver og der blev gnavet igennem i nat skal jeg love for. Sparsomt med søvn, op med Cornelia i skole i badekåbe (ja, jeg stiger såmænd ikke engang ud af bilen, så hva gør det) hjem til afregning af momsregnskab, slæbe flasker og papir til genbrug, bilen på værksted, hente min assistent og ud at kigge på nye værkesteder/kontorer/studier og dernæst på min opsagte studie og rydde op…100 km2´s kaos af rekvisitter, kataloger, sko, tøj og andet gejl en masse.

Fed mandag morgen……måske er jeg heldig at tjene nogle penge senere på ugen!

Ingen kommentarer »

No comments yet.

Leave a comment